Najznačajnije informacije

Jedinstvena lokacija

Kompleks Belville je smešten u samom srcu Novog Beograda, delu grada koji je poslednjih godina doživeo procvat i predstavlja najatraktivnije zemljište u ovom delu Beograda.

Sama lokacija izuzetna je, po mnogim prednostima, u odnosu na ostale beogradske lokacije. Pre svega, izvrsno je povezana sa rekom Savom, do koje se dolazi petominutnim laganim hodom.

Naselje je okruženo novim, širokim saobraćajnicama koje je povezuju sa okolinom i ostalim delovima grada, brzo i efikasno. U neposrednoj blizini je autoput i most preko Ade.
Sve je na dohvat ruke, bez gužve, čekanja i nerviranja. U bliskom susedstvu nalaze se značajni poslovni i trgovački sadržaji, kao i sportski tereni okruženi bogatim zelenilom. Šoping mol Delta City je takoreći deo kompleksa, što daje poseban pečat lokaciji. Između ostalog, tu su supermarket površine 5.000 m2, veliki broj prodavnica modnog, sportskog i dekorativnog sadržaja poznatih domaćih i svetskih proizvođača, prodavnice kućnih aparata i tehnike, kao i raznovrsne usluge. Takođe, u okviru šoping mola nalazi se multipleks bioskop sa 6 sala, igraonica za decu i drugi zabavni sadržaji. Ponuda je upotpunjena raznovrsnim tematskim restoranima i kafeima. Blizina ovakvih sadržaja predstavlja veoma očiglednu prednost za sve Vas – stanovnike naselja Belville.

Zdrav život za Vas i vašu porodicu

Lokacija je ravna, okružena zelenilom, dobro osunčana, provetrena – ima sve preduslove za zdrav život. Između zgrada, na nivou prizemlja, nalaze se zelene oaze
sa igralištima za decu. Na parceli uz ulicu Bulevar Crvene Armije ozelenjeno igralište je uzdignuto od nivoa terena, tako da je igra mališana ovde potpuno bezbedna. Oko ovog parka postavljena je tartan staza, koja će Vam služiti kao trim staza.

U prizemljima stambenih zgrada nalaze se lokali natkriveni osvetljenom nadstrešnicom, što omogućava normalno funkcionisanje kompleksa bez obzira na vremenske uslove i doba dana.

Naselje je takođe izuzetno dobro snabdeveno mestima za parkiranje, u okviru obezbeđenih površinskih i garažnih parking prostora. Važno je naglasiti i da je celokupna gradska infrastruktura koja ide koridorima ispod ulica (vodovod, kanalizacija, elektrika, PTT i sl.) potpuno nova.

Urbanističkim planom Bloka 67 predviđena je izgradnja osnovne škole, vrtić je već izgradjen, na za to posebno izdvojenim parcelama u okviru bloka, tako da će i po tome ovaj kompleks biti jedinstven u okruženju, jer pruža mogućnost rešenja mnogih problema koji prate mlade porodice. Predviđena je i izgradnja Doma za stare.