Poruka

office@belville.rs

Adresa

Jurija Gagarina, Blok 67

Belville – najpoznatiji stambeni kompleks u Beogradu

Belville naselje je jedno od najpoznatijih stambenih komplexa u Beogradu, smešteno na atraktivnoj lokaciji u Bloku 67 na Novom Beogradu. Ovo kompleksno naselje se sastoji od 14 luksuzno opremljenih stambenih zgrada i dva objekta sa poslovnim prostorima, kao i mnogobrojnih parkova, igrališta i pešačkih staza. Dizajnerski tim Beogradskog sajma, u cilju stvaranja savremenog i funkcionalnog stambenog naselja, je projektovao osnovni koncept zgrade. Inovativni dizajn je kombinovan sa najmodernijom tehnologijom, visokim standardima i vrhunskim kvalitetom izrade kako bi se stvorio zaista jedinstveni koncept stambenog naselja. Kompleks je izgrađen prema najvišim standardima energetske efikasnosti, uz upotrebu obnovljivih izvora energije kao što su toplotne pumpe. Belville je više od običnog stambenog naselja - to je zajednica koja se proteže na preko 13.8 hektara. Ideja ovog projekta bila je da se stvori jedno mesto koje će ispuniti sve potrebe stanovnika za modernim i udobnim životom. U ovom kompleksu stanovnici imaju sve na jednom mestu - od stanova sa jednom, dve, tri ili četiri sobe, do trgovina, sportskih objekata, porodičnih parkova i igrališta.

Arhitektura i dizajn

Moglo bi se reći da se Belville razlikuje od ostalih stambenih naselja u Beogradu po svom inovativnom dizajnu. Belville je ne samo funkcionalan i moderan, već je takođe dizajniran da se uklopi u ambijent oko sebe i sa njim harmonizuje. U naselju se nalaze vertikalne fasade koje su istaknute staklom i polikarbonatom, što zajedno sa drugim materijalima koji su korišćeni pri pravljenju fasade, stvara kontrast i dinamiku. Izgrađen po najsavremenijim standardima i sa korišćenjem najnovije tehnologije, Belville je energtski efikasno naselje sa uštedama do 50 odsto u potrošnji energije.

Stanovi

Belville naselje se sastoji od preko 1.700 stanova, od kojih su većina sa jednom ili dvije sobe. Stanovi su dizajnirani tako da simbolično odslikavaju svoju okolinu. Svaki stan u Belville imaju prostrane kuhinje, dnevne boravke, kupatila, jednu, dve ili tri sobe, i terase. Za ljubitelje luksuznog života, Belville nudi i velike stanove sa četiri sobe, namenjene porodicama koje traže prostrane i komforne stambene prostorije. Svi stanovi u Belville naselju su opremljeni vrhunskim materijalima, kao što su parket, keramika i sanitarije svetskih proizvođača. Neki stanovi imaju i vrhunske kuhinje sa ugradnim aparatima.

Zelenilo i parkovi

Jedna od najpoželjnijih karakteristika Belville naselja jeste zelenilo. Ovo stambeno naselje je opasano parkovima, baštama i igralištima. U ovom naselju postoji nekoliko parkova između zgrada, gde stanovnici mogu da se opuste nakon napornog dana posla ili da provedu vreme sa prijateljima i porodicom. Belville ima jedan od najlepših parkova u Beogradu, Makiški park, koji se nalazi na kraju naselja, prema Save.

Kupovina i usluge

Belville nudi širok izbor prodavnica, supermarketa, restorana i kafića. U blizini kompleksa se nalaze Beogradska arena i shopping centar Delta City, gde stanari mogu pronaći sve što im treba. U samom kompleksu nalaze se brojne prodavnice i uslužne delatnosti, kao što su frizerski saloni, kozmetički saloni, apoteke i radnje za kućne ljubimce.

Sportski objekti

Uz veliki broj sportskih terena i teretana u samom Belville naselju, ovde ima svega od fudbala, tenisa, košarke, odbojke, do trčanja i staze za šetanje duž Save. U koliko preferirate fitnes u zatvorenom, tu su na raspolaganju fitness klubovi, kako bi se održali u formi i zaista uživali u svom životnom prostoru.

Bezbednost

Bezbednost u Belville naselju je na najvišem nivou. Zgrade su opremljene video nadzorom i sistemom kontrole pristupa, a neprestano se obezbeđuje 24-časovna fizička i tehnička zaštita. Stanovnici Belville naselja se mogu osećati zaista sigurno i bezbedno, jer je naselje na stalnoj fizičkoj i tehničkoj kontroli.

Belville jednostavan izbor!

Belville je svakako jedan od najatraktivnijih, modernih i poželjnijih stambenih kompleksa u Beogradu. Ovo gradsko naselje obiluje kvalitetnom infrastrukturom, mnogobrojnim prostorima za rekreaciju i zelenilom, kao i izuzetnom pozicijom u samom srcu Novog Beograda. Belville je osmišljen tako da zadovolji sve potrebe porodica, parova, singl osoba i svih onih koji cene udobnost, modernost i bezbednost. Takođe, ovaj stambeni kompleks nudi jednu od najlepših panoramskih vidika na reku Savu i brežuljke u njenom okruženju, što će svakako ispuniti svaku želju onih koji žele da žive u potpunom skladu sa prirodom. Sve u svemu, Belville je savršen izbor za one koji žele da žive u luksuzu, a pri tom ne žele da napuštaju gradsku vrevu i urbanu sredinu.