NOMINACIJA BLOK 67 ASSOCIATES ZA VIRTUS NAGRADU ZA FILANTROPIJU

You are here

Našoj kompaniji, Blok 67 Associates je ove godine pripala čast da bude nominovana za prestižnu Virtus nagradu za filantropiju, iskazanu inicijativama i programima sprovedenim u 2014. godini.

Zahvaljujući tome, imali smo priliku da prisustvujemo svečanoj ceremoniji, održanoj 28. marta u hotelu Metropol Palace u Beogradu, na kojoj su domaćini bili Kori Udovički, potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka za javnu upravu i lokalnu samoupravu i ambasador Majkl Devenport, šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji.

Virtus nagrada se svake godine dodeljuje kompanijama koje svojim dobročinstvom i podrškom društvenoj zajednici daju najbolji primer drugima i postavljaju standarde kojima bi trebalo težiti u svetu odgovornog poslovanja. Organizator dodele nagrada je Trag fondacija koja promoviše korporativnu društvenu odgovornost , uz podršku Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju.

Dobitnici ovogodišnje nagrade, 8. po redu, su kompanije Hemofarm, Koncern Bambi, Phillip Morris Operations, Coca Cola HBC, Delta Holding i dr. od kojih većina ima sopstvene humanitarne fondove ili fondacije.

Blok 67 Associates je ove godine nominovan za Virtus nagradu u kategoriji dugoročnog partnerstva između profitnog i neprofitnog sektora zahvaljujući svojim aktivnostima u lokalnoj zajednici naselja Belville:

Jačanju kapaciteta lokalne zajednice formiranjem i unapređivanjem struktura lokalne organizacije, posvećenu saradnju i dugotrajnu tehničku, organizacionu i logističku podršku koju pruža svakoj od 26 Skupština stanara Stambenih zgrada u naselju već 5 godina;

Podršci Umetničkoj Asocijaciji Prototip, koja okuplja savremene domaće umetnike mlađe i srednje generacije i realizuje umetničke projekte u Belvilu, unoseći umetnost u svakodnevni život naselja i njegovih stanovnika tokom proteklih godinu i po dana.

Ova nominacija nam je posebno draga jer nas uverava da su naši napori u davanju doprinosa javnom dobru i pružanju dugoročne podrške organizacijama građanskog društva u lokalnoj zajednici naselja Belville prepoznati i cenjeni od strane naših klijenata, stanovnika Belvila i da će dosadašnja uspešna saradnja biti nastavljena i ubuduće .

Datum: 
31.03.2015.

Popularni lokali