Starland

You are here

Tip lokala: 
Škola engleskog jezika
Telefon: 
+381654209245
Adresa: 
Đorđa Stanojevića 11/12
Zgrada: 
Zumbul
email: 
info@starlandcentar.com
website: 
http://www.starlandcentar.com/

U septembru 2014. godine otvorila sam Starland – veselu školu engleskog jezika za decu predškolskog i školskog uzrasta.

Po završetku studiranja na Filološkom fakultetu u Beogradu, neko vreme sam radila kao profesor engleskog u jednoj privatnoj školi u Beogradu. Život me je, zatim, povukao u neke druge vode, pa i na drugi kontinent. U Kanadi sam stekla značajno medjunarodno i životno iskustvo, a ono najvažnije, majčinstvo, deslio se u međuvremenu.

Paralelno sa svojom karijerom, uloga majke bila je uvek najvažnija. Svesna izuzetnog značaja koji učenje jezika ima u ranom uzrastu, a u nedostatku vremena da sama svoju decu podučavam engleskom jeziku, moja deca su više godina učila engleski u nekoliko različitih škola jezika, po raznim metodama. A ja nisam bila zadovoljna, osećala sam veliku grižu savesti. Napredak nije bio očekivani, a ja kao roditelj nikada nisam imala krajnju povratnu informaciju - gde je moje dete u celoj priči?

I tu kreće moja priča i moja odluka da ovoga puta stvar zaista uzmem u svoje ruke i da napravim mesto gde će ne samo moja deca, već i deca iz komšiluka, bloka, i šire, dolaziti u Starland, veselu školu engleskog jezika, gde će se osećati lepo, srećno, gde će dobiti mnogo pozitivne energije, i pre svega, znanje koje će moći da primene.

Pozivam vas da zavirite u naš prostor. S’ poštovanjem,

Tatjana Joksimović
Starland

Popularni lokali