Rovex Inženjering

You are here

Tip lokala: 
Kompanija
Telefon: 
+381113115208
Adresa: 
Đorđa Stanojevića 11 b
Zgrada: 
Krin
email: 
prodaja@rovex.co.rs
website: 
www.rovex.co.rs

Rovex Inženjering je ekskluzivni distributer najekonomičnijih električnih grejanja. Na našem tržistu prisutni smo od 2000 godine. Savremeni sistemi grejanja kao potpuna zamena za etažno grejanje (grejanje za 21. vek):

Preduzeće se bavi prodajom i instalacijom savremenih sistema električnog grejanja namenjenim stambenim i poslovnim objektima, sistemima zaštite od snega i leda, prodajom i distribucijom profesionalnih mernih uređaja i daljinsko upravljanje.

Preduzeće Rovex Inženjering je generalni i ovlašćeni distributer ADAX, Norveška – norveški radijatori GLAMOX i ADAX NEO; ELEKTRA, Poljska –električno podno grejanje, grejni kablovi i grejne mreže; TROTEC, Nemačka – profesionalni merni uređaji; FLEXEL, Engleska – električne grejne folije za podno grejanje ispod laminata.

SAVREMENI SISTEMI GREJANJA
Norveški radijatori moderno i pametno grejanje
Moderan način života zahteva i moderne i fleksibilne sisteme grejanja. Savremena tehnologija pomaže nam da naše domove grejemo znatno efikasnije i znatno bolje nego pre samo 10 godina. Sistemi norveških radijatora GLAMOX 3001 zadovoljavaju sve zahteve modernog grejanja. Višegodišnje iskustvo Norveške firme ADAX dovelo je do razvoja sistema grejanja koji su u mogućnosti da zadovolje sve gore navedene zahteve.
Racionalna potrošnja energije ne čuva samo Vaš novčanik, već i elektroenergetski sistem.
Moderni sistemi grejanja spoj su ekonomije, ekologije i estetike. Moderni radijator uklapa se u svaki prostor, zauzima minimalno mesta na zidu i ne zagađuje životnu okolinu. Norveški radijatori prilagođeni su svim uzrastima od male dece od 2 godine do starijih osoba od 77 godina. Prašina, prljavština, polen i grinje ne cirkulišu kroz Vaš dom. Ne postoje ventilatori koji skupljaju prašinu i izazivaju buku. Dugogodišnja garancija obezbeđuje da jedino šta morate da radite na vašem sistemu je da podesite temperaturu i na početku sezone da usisate prašinu koja se tokom protekle sezone nakupila na grejnom elementu. Norveški radijatori za kupatilo, električni sušači peškira...
Podno grejanje daje raskoš bez kog ne možete živeti!
Zamislite izlazak iz kade u hladno jutro na pločice zagrejane na 25˚C. Zamislite da hodate bosi po Vašem zagrejanom podu u kuhinji dok napolju pada sneg. Zamislite sistem koji je nevidljiv, ne zauzima prostor, jednostavan je za rukovanje, ekonomičan je u potrošnji električne energije, zdrav i ne zahteva nikakvo održavanje.
Rovex inženjering Vam pruža jednostavan i komforan sistem grejanja Vašeg doma uz pomoć najnovije tehnologije – podno grejanje električnim kablovima. Najnovija tehnologija grejnih kablova eliminiše potrebu upotrebe vode kod podnog grejanja, snižava cenu instalacije za oko 50% i smanjuje cenu eksploatacije za oko 40%.
Komfor i kvalitet koji su nekada mogli priuštiti bogati sada postaje dostupan svima.
Zaštita od snega i leda – čuva Vas i Vaš džep.
Sačuvajte sebe, svoje goste i prolaznike prilikom izlaska ili ulaska u kuću/stan od mogućih neželjenih povreda koje mogu prouzrokovati sneg i led na stepeništu, stazi ili trotoaru, sačuvajte svoj auto tako što ćete bezbedno izaći iz garaže, olakšajte sebi čišćenje snega i leda, sprečite prokišnjavanje krovova i oštećenje fasada, leđenje oluka i padanje ledenica sa krovova, pucanje cevi i cevovoda itd.
Rovex Inženjering i specijalni grejni kablovi sprečavaju zadržavanje snega i leda na krovovima i olucima, odvodnim cevima, rezervoarima, na prilaznim putevima, rampama, stepeništima, terasama, antenama, vijaduktima, mostovima, itd.

Popularni lokali