Očna kuća Vizija

You are here

Tip lokala: 
Očna kuća
Telefon: 
+381116300810
Adresa: 
Jurija Gagarina 14 ž
Zgrada: 
Ljubicica
email: 
vizijakd@open.telekom.rs
website: 
www.ocnakucavizija.rs

U jubilarnoj 20. godini postojanja, OČNA KUĆA VIZIJA je otvorila svoja vrata na još jednoj lokaciji, u naselju Belville u Ulici Jurija Gagarina 14ž/lokal 8, (zgrada Ljubičica) na Novom Beogradu. Na ovoj lokaciji, uz pažljivo selektovan asortiman dioptrijskih ramova, najsavremenije dioptrijske plastike i stakala, vrši se ugradnja i prodaja optičkih i oftalmoloških sredstava, svih vrsta kontaktnih sočiva i tečnosti za njihovo održavanje.

Kontaktna sočiva različitih renomiranih proizvođača: Air Optix Aqua (Ciba Vision), Frequency 55 (CooperVision), Soflens 59 i Optima FW
(Bausch&Lomb) u najčešće prepisivanim parametrima kod nas možete, bez čekanja, _preuzeti odmah_. Za poručivanje RGP ili drugih mekih kontaktnih sočiva sa individualnim parametrima željenog proizvođača ili jednostavno za savet, pozovite nas telefonom i pružićemo vam sve potrebne informacije. Kako naša kuća sarađuje sa domaćim i inostranim proizvođačima najsavremenijih kontaktnih sočiva na tržištu tako i vaša poručena sočiva stižu do nas veoma brzo.

Širok asortiman optike, pored poznatih dioptrijskih ramova kao što su Silhouette, Ray Ban, Ralph Lauren, GUESS, GUESS by Marciano, GANT, Vogue, Renato Balestra, Luxottica, Clark, itd. podrazumeva najsavremeniju dioptrijsku plastiku i stakla za sve potrebe.

Dodatno, besplatna lična dostava iz naše optike se vrši tri puta nedeljno na željenu adresu na Novom Beogradu i u Zemunu.

Popularni lokali