LUI TRAVEL

You are here

Tip lokala: 
Turistička agencija
Telefon: 
+381116300417;
Adresa: 
Jurija Gagarina 12 a
email: 
luitravel@gmail.com
website: 
http://www.luitravel.com/

Turistička agencija "LUI TRAVEL" posluje od 8.3.2002. godine sa sedištem u Beogradu, ul. Brankova br.23, a u sklopu je preduzeća Lui Travel d.o.o. osnovanog 1997. sa sedištem u Beogradu, ul. Lazarevački drum br.3. Lui Travel poseduje licencu od 30.1.2010. OTP 23/2010 Ministarstva trgovine, turizma i usluga. Vlasnik i osnivač firme "Lui travel" d.o.o. je g. Miodrag Stojiljković.

Agencija se uspešno bavi organizacijom đačkih ekskurzija u zemlji i inostranstvu, jednodnevnih, dvodnevnih i trodnevnih izleta, obilascima banja, planina, kao i letnjih turističkih aranžmana Turska – Kušadasi,Bugarska – Sunčev breg, Nesebar, Grčka – Paralia, Stavros, Tasos, Egipat, Tunis, Dubai. Najčešće destinacije su Italija, Francuska, Španija, Austrija... Svi aranžmani u celokupnoj organizaciji agencije obuhvataju smeštaj, prevoz i osiguranje.
Firma LUI TRAVEL poseduje petnaest (15) visokoturističkih autobusa koje agencija koristi u sopstvene svrhe, a takođe ih i iznajmljuje za potrebe drugih agencija. Poseduje i dvadeset pet (25) gradskih autobusa koji svakodnevno saobraćaju Beogradom.

Popularni lokali