Genal Artspace – centar za umetnost i edukaciju (Likovni atelje)

You are here

Tip lokala: 
Likovni atelje, umetnost, edukacija
Telefon: 
064 333 5319
Adresa: 
Jurija Gagarina 14d, Maslačak-lokal broj 2, Belville
Zgrada: 
Maslacak
email: 
genal.artspace@gmail.com
website: 
Facebook : Bg Genal Artspace / Instagram : bg.genal.artspace

Cilj nam je razvoj kreativnosti, individualnosti i originalnosti kod polaznika, kroz održavanje kreativnih, umetničkih radionica, kurseva i drugih aktivnosti.
Razliciti likovni programi: izložbe, predavanja, likovne radionice, kursevi crtanja, slikanja, vajanja za decu, početnike i hobiste, kao i pripremna nastava za upis na umetničke škole i akademije. Takođe su mogući i individualni časovi za bilo koji od ovih nivoa.
Programski sadržaji koji se izvode na crtanju, slikanju i vajanju, omogućavaju polaznicima da kroz stvaralačke aktivnosti stiču potrebna znanja, veštine i sposobnosti u ovim oblastima. Rad se odvija u malim grupama (do 10 polaznika), gde je akcenat stavljen na individualan pristup svakom od polaznika. Programe prati nastava likovne kulture, crtanja, slikanja, vajanja, sa osnovama teorije forme i istorije umetnosti uz primenu svih likovnih tehnika. Koriste se savremena pomagala, profesionalni alati i stručna literatura. Radi se na kvalitetnim materijalima koji omogućavaju profesionalni pristup likovnim tehnikama i veštinama.

Termini :
• Deca od 7 do 12 godina – nedeljom od 11-13 časova
• Deca od 13 godina, mladi i odrasli – subotom od 17-20 časova
• Individualni časovi i pripremna nastava za umetničke škole i fakultete - po dogovoru

Likovne radionice i časove vodi diplomirani vajar, Biljana Genal sa svojim saradnicima koji poseduju dugogodišnje iskustvo u pedagoškom radu u Školi za dizajn u Beogradu.

Popularni lokali