Galerija Perunov

You are here

Tip lokala: 
Galerija
Telefon: 
381-65-463-25-29
Adresa: 
Jurija Gagarina 12a, lokal 10, zgrada Iris ulaz B
Zgrada: 
Iris
email: 
office@galerijaperunov.com
website: 
http://www.galerijaperunov.com/

Galerija Perunov d.o.o. osnovana 2015. godine i osnovna ideja i zadatak koji smo sebi postavili, jeste da se pažljivim i odgovornim odabirom, kako saradnika – autora, tako i svakog pojedinačnog umetničkog dela, publici predstavimo originalnošću, kvalitetom, ali pre svega istinski vrednom postavkom.
Osim vrednih umetničkih slika u našoj ponudi ističu se i pravoslavne ikone, nesvakidašnje izrade i jedinstvene na ovim prostorima, koje su autentičan proizvod Galerije Perunov d.o.o. i našeg umetničkg tima.
Kod nas možete pronaći i OGLEDALA sa velikim izborom uvoznih lajsni, različitih oblika i dimenzija, sa mogućnošću Vašeg ličnog kreiranja i odabira. Takođe, u mogućnosti smo da Vam ponudimo i ručno pravljene antičke ramove, različitih dimenzija i oblika, u duborezu, pozlaćene, patinirane i na drugačiji način opremljene od najfinijeg drveta. Za veće porudžbine, mogućnost isporuke i montaže u Vašem objektu.

U nadi da cemo svojim učinkom dati doprinos sveukupnom podizanju svesti o važnosti umetnosti i kulture našeg naroda, pozivamo vas da nas posetite i pomognete nam u ostvarivanju naših ciljeva.

Popularni lokali