Expo Line

You are here

Tip lokala: 
Kompanija
Telefon: 
+381116300660
Adresa: 
Đorđa Stanojevića 11 g
Zgrada: 
Ruza
email: 
office@kancelarijskinamestaj.rs
website: 
http://kancelarijskinamestaj.rs

Internet prodavnica kancelarijskinamestaj.rs je važan deo kompanije Expo Line iz Beograda, koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom i trgovinom kvalitetnog nameštaja za kancelarije.
Naš cilj je da vam ponudimo samo najkvalitetnije proizvode po niskim cenama. Svi naši proizvodi opremljeni su kvalitetnim okovom. Više informacija o kvalitetu i opremi možete pogledati na sajtu www.kancelarijskinamestaj.rs.
Pored sopstvenog proizvodnog programa, ostvarili smo saradnju sa velikim brojem odabranih dobavljača iz Srbije i inostranstva, sve u cilju izlaženja u susret zahtevima klijenata za što većim izborom kvalitetnog kancelarijskog nameštaja.
Naš tim eksperata za kancelarijski nameštaj vam je na raspolaganju da vam pomogne u odabiru pravog nameštaja za vašu kancelariju. Svi naši proizvodi imaju 2 godine garancije tako da možete biti sigurni da ste napravili pravi izbor.
Veliki deo naših proizvoda imamo na lageru i isporučujemo ih u roku od 24h ili 72h. Za ostale artikle možete očekivati isporuku u roku od 7 radnih dana. Isporuka je besplatna na teritoriji Beograda i okoline, a za druge delove Srbije naplaćujemo transport.

Popularni lokali