Baby Shop

You are here

Tip lokala: 
Baby Shop
Telefon: 
+381691737906
Adresa: 
Jurija Gagarina 12 b
email: 
babyshop@hotmail.rs
website: 
www.kolicazabebe.rs; www.decijakolica.webs.com

Mi smo Baby Shop d.o.o. sa sedištem u Beogradu, generalni uvoznici i distributeri tri poznata svetska brenda "TAKO", "BEBETTO" i "KUNERT". Osnovani smo sa ciljem da sadašnjim i budućim roditeljima ponudimo izuzetno kvalitetnu bebi opremu po niskim cenama.
Ukoliko tražite kolica za bebe koja zadovoljavaju i najviše Evropske standarde onda ste na pravom mestu! Naša bebi kolica se proizvode isključivo u Poljskim fabrikama, od najkvalitetnijih materijala. U prilici smo da vam ponudimo 20 jedinstvenih modela i preko 120 različitih dezena i boja!
Sva naša kolica za bebe su savremenog dizajna, bezbedna i sa veoma praktičnim i inovativnim rešenjima koji će pružiti izuzetnu ubobnost u korišćenju kako detetu tako i roditeljima. Rukovanje ovim kolicima je veoma lako i jednostavno.
O svakom od ova tri brenda možemo napisati dosta toga ali mislimo da slike govore više od 1000 reči. Zbog toga Vas pozivamo da nas posetite u našem maloprodajnom objektu koji se nalazi u ulici Jurija Gagarina 12b (naselje Bellvil) gde Vas čeka široka ponuda različitih modela i dezena bebi kolica.

Popularni lokali